Ik ben getrouwd met met Jelte, mijn maatje. We wonen in Rotterdam in een appartement op de 8e verdieping en genieten nog elke dag van het uitzicht. 

 

Ik ben dol op het horen van verhalen van anderen. Ik lees graag biografieën en  boeken die je laten nadenken. Ik kijk graag  ook goede documentaires en ik houd van het luisteren van podcasts waarin mensen hun verhaal vertellen of hun deskundigheid delen. 

 

Ik houd ook heel erg van bewegen. Als het lekker weer is vind ik het heerlijk om buiten te wandelen. Bijna iedere dag begin ik de dag met een kort sportmoment met Youtube. De ene keer 10 minuten, de andere keer 30 of 45 minuten, het hangt ervan af hoeveel tijd en zin ik heb 😉 .  De ene keer iets met cardio, een andere keer iets met dansen of een looptraining. Ik houd van variatie en ik vind het leuk om iedere keer wat anders te doen. 

 

Verder vind ik het ook leuk om te koken.  Mijn uitdaging is om zo gevarieerd mogelijk te koken tegen een zo laag mogelijke prijs. En dan natuurlijk het leukste deel: het eten van het lekkers. Want ik ben ook een groot liefhebber van lekker eten. Helaas komt daarna altijd het minst leuke deel: de afwas. Dat maak ik leuk voor mezelf door tijdens het afwassen lekker muziek te luisteren. 

 

Als mens ben ik rustig, introvert,  vriendelijk en geduldig. Ik heb een oog voor detail en ik vind het leuk om het mensen naar hun zin te maken.

  

 een stapel boeken en een opgeslagen boek
Een pad langs de Oude Maas in Hoogvliet